Forum Weselne

Pełna wersja: O wszystkim i o niczym :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Luźny temat w luźnym dziale? Co wy na to?

Możecie pisać co wam akurat do głowy przyjdzie, poznamy się też lepiej przy okazji Uśmiech
Jestem za Uśmiech
tak na początek - Katatonia widzę, że bierzesz ślub w styczniu. Co Cię skłoniło do chodzenia w sukni ślubnej po śniegu? Ja chyba bym się nie odważyła Wywracanie oczami
Ja ogólnie jestem zimowa bardziej niż letnia, zdecydowanie wolę marznąć niż się gotować. A sesja na śniegu w górach w śnieznobiałej sukni to moje marzenie od zawsze Uśmiech
E tam gotować, klimatyzowaną salę i po problemie. A na sesje będziecie jechać innego dnia czy jak dawniej w środku wesele się urywacie?
Bardzo mi się podoba pomysł sesji na śniegu, ale ja bym chyba zamarzła, zdecydowanie ślub w styczniu to nie to co chciałabym zrobić Duży uśmiech
Sesję chcemy zrobić w niedzielę po weselu rano, o wschodzie słońca (a właściwie przed wschodem, żeby na wschód zdążyć być na szczycie). Wtedy już bez wyrzutów sumienia zostawię gości śpiących i z porannym rosołkiem Oczko
(04-03-2012 01:03 PM)Azza napisał(a): [ -> ]Bardzo mi się podoba pomysł sesji na śniegu, ale ja bym chyba zamarzła, zdecydowanie ślub w styczniu to nie to co chciałabym zrobić Duży uśmiech

Powiem szczerze, że mi tak średnio. Biała suknia i biały śnieg... może nie wyjść tak dobrze
[Obrazek: 19.jpg]

Co prawda nie w górach, ale mnie się efekt podoba Uśmiech
Jednak Bay ma racje, trochę ta panna młoda ginie na tym ujęciu. Ciężko wyeksponować suknie w takich warunkach
A to? Tu jest cała sesja, mnie się podoba Ninja
http://www.tofoto.pl/fotografia__slubna_...zima,29,1/
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie