Forum Weselne

Pełna wersja: Jakie obrączki?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jakie obrączki wam się podobają? Proste, czy ze zdobieniami? Z jednego koloru złota czy mieszane? Grawerowane czy nie? Takie same czy różne?
Mieszanka białego i żółtego złota, podobają mi się takie wzory
[Obrazek: 2.jpg]
[Obrazek: 2.jpg]
wyglądają dość skromnie ale nie są takie zwyczajne jak noszą nasi rodzice
Ja w ogóle nie uznaję żółtego złota, nie podoba mi się zupełnie, dlatego u nas obrączki w całości z białego złota, cienkie, bez żadnych zbędnych ozdóbek, tylko z grawerem w środku.
Też nie przepadam za żółtym złotem i nasze obrączki będą z białego. Wzór pozostaje wielką niewiadomą, bo coś ciężko nam się dogadać na ten temat
U mnie inaczej, nie lubię białego złota. Nasze obrączki będą złote, grawerowane i bez udziwnień
U nas będą takie:

http://www.yes.pl/images/file_column/ite...r-919d.jpg

Właśnie wczoraj byłam odebrać Uśmiech
Kola bardzo mi się podobają, świetny wybór Duży uśmiech
my nie mamy za bardzo wyboru, bo obrączki dostaniemy po dziadkach mojego Narzeczonego - ale bardzo mnie to cieszy.
Oksa, bardzo fajna sprawa tak dostać po starszym pokoleniu obrączki, bardzo wam zazdroszczę!
(04-06-2012 12:12 PM)Kola napisał(a): [ -> ]Oksa, bardzo fajna sprawa tak dostać po starszym pokoleniu obrączki, bardzo wam zazdroszczę!

Też chciałam obrączki po dziadkach ale mój narzeczony uznał, że nie chce nosić nic po nieboszczyku Szczęśliwy (mój dziadek umarł dawno temu)
Stron: 1 2
Przekierowanie